Tapahtumajärjestämisen ABC

thumbnail

Tapahtumajärjestämisessä kaikkein tärkein pääpaino on yksityiskohdissa. Onnistuaksesi, sinun täytyy olla mielessä projektinhallintaan ja kykyyn pitää silmällä pieniä asioita.

Lue Lisää »

Tapahtumatuotanto

thumbnail

Tapahtumaa suunniteltaessa idea ja tavoitteet ovat tärkeässä roolissa. Ilman ideaa on turha aloittaa toteutus ja tavoitteiden asettaminen voi auttaa kohdentamaan tapahtuman juuri oikeille kävijöille.

Lue Lisää »

Kaksi hyvää syytä opiskella markkinointia

thumbnail

Lehtimainos, hakukoneoptimointi, banneri, some, ohjelmallinen ostaminen ja flaierit. Markkinointiin kuuluu laaja kirjo erilaisia toimintoja ja työkaluja, joilla kasvattaa yrityksen näkyvyyttä ja tunnettuutta. Vaikka mainosten ideointi tuntuu joskus helpolta, markkinoinnin merkitystä ja vaikutusta ei kannata unohtaa. Hyvin suunniteltu palvelun ja tuotteen markkinointi edesauttaa tehokkaasti saavuttamaan lyhyellä aikavälille asetettuja tavoitteita sekä luomaan pitkällä aikavälillä vahvaa brändiä. Markkinointiosaamista kannattaa yrityksen toimintaan lisätä aina, kun on jotain mitä tarjota asiakkaalle. Se ei kuitenkaan pelkästään riitä, että liiketoiminnassa on yksi markkinointia osaava henkilö. Markkinoinnissa tehdään paljon merkittäviä päätöksiä ja niiden taustaa tulee ymmärtää, jotta pystyt onnistuneesti olemaan päätöksenteossa mukana. Kaksi syytä, miksi sinun kannattaa lisätä markkinointiosaamistasi: vältä virheet ja säästä rahaa.

Lue Lisää »

Tapahtumatarjoilut kuntoon

thumbnail

Tapahtuman luonne, väkimäärä ja budjetti ovat tärkeimmät tekijät tarjoilujen suunnittelussa. Pienet juhlat voi helposti ruokkia myös itse, mikäli omaa keittiönäppäryyttä. Isompien kemujen tarjoilut on syytä kuitenkin jättää ammattilaisten hoidettavaksi, harvalla on edes tiloja isojen ruokamäärien valmistamiseen. Tarjoilujen järjestämisessä on myös se elementti, että mikäli ei ole kyse kotona tapahtuvasta perheen ja suvun juhlasta, niin jo hygienia lait vaativat että ruoanvalmistuspaikka täyttää kaikki kriteerit.

Lue Lisää »

Kuusi asiaa, jotka kannattaa muistaa tapahtumaa suunnitellessa

thumbnail

Olemme jo puhuneet kuinka tärkeää on tietää kohdeyleisönsä ja kohdistaa markkinointi heille, joten en mene niihin sen enempää tässä tekstissä. Sen sijaan listaan kuusi asiaa joihin kannattaa kiinnittää huomiota ja varautua tapahtumaa suunnitellessa. Nämä asiat auttavat varmistamaan, että tapahtuma sujuu mutkattomasti ja vähentää turhien virheiden sattumista.

Lue Lisää »

Tapahtuman suunnittelu ja markkinointi

thumbnail

Tapahtuman suunnittelu vie paljon aikaa ja vaivaa, mutta se voi olla vähemmän pelottava, jos aloitat suunnittelun hyvissä ajoin etukäteen ja käytät oikeita resursseja auttamaan ohjaamaan prosessia. Prosessi on paljon helpompaa, jos sinulla on joukko ihmisiä, jotka ovat halukkaita tekemään tiettyjä tehtäviä tapahtumien edistämiseen. Tapahtumasuunnittelu voi aiheuttaa paljon vähemmän stressiä kaikille mukana oleville. Mitä paremmin olet valmistautunut, sitä vähemmän stressaavaksi ja tuottavammaksi tapahtumien markkinointiprosessi muuttuu. Milloin aloitat tapahtuman markkinoinnin? Prosessin aloittamis- ja päättämisajat ovat erittäin tärkeitä pidettävä mielessä, joten tapahtumien markkinointitehtävät, kuten tapahtumien sponsorointi ja viihteen eli esitysten ja artistien varaukset on tehtävä hyvissä ajoin. Joten jos tapahtuma sisältää musiikkia tai elävää viihdettä, ota yhteyttä mahdollisimman pian esiintyviin taiteilijoihin ja muusikkoihin. […]

Lue Lisää »

Mitä verkkosivusi sanovat yrityksestäsi? – osa 2

thumbnail

Verkkosivustosi edustaa yritystäsi verkossa ja antaa kävijöille hetkessä voimakkaan kuvan yrityksestäsi. Tästä syystä haluat varmasti varmistaa, että tämä verkkosivusi antavat asiakkaille hyvän kuvan, eikä karkota heitä kilpailijoittesi verkkosivuille.

Lue Lisää »

Organisoi yksityistilaisuus ammattimaisesti

thumbnail

Helposti voisi kuvitella että yksityistilaisuuden järjestäminen on helppo homma. Kunnes on järjestämässä hieman isompia kinkereitä, tai sellaisia missä on ohjelmaa, saati sitten jos kyseessä on hääjuhla. Vaikka tarkoitus on aina hyvä kun itse haluaa ryhtyä juhlasuunnittelijaksi, niin melko suurella varmuudella törmää lukuisiin haasteisiin.

Lue Lisää »

Mitä verkkosivusi sanovat yrityksestäsi? – osa 1

Post Image

Verkkosivusi sanovat paljon yrityksestäsi. Eivät vain sanat vaan myös ulkonäkö, tunne ja käytettävyys voivat vaikuttaa yleisösi käsitykseen yrityksestänne.

Lue Lisää »

Tarinakeskeinen markkinointi – osa 2

thumbnail

Mitä tarinakeskeinen markkinointi tarkoittaa ja miten se voi olla paljon vahvempi tapa markkinoida kuin mikään muu? Tarinakeskeisessä markkinoinnissa on kyse tarinan kertomisesta, yleensä videon muodossa. Toisin sanoen tarinakeskeinen mainos on kuin 30 sekunnin – muutaman minuutin lyhytelokuva, jossa ei yleensä mainosteta tiettyä tavaraa niinkään, vaan enemmänkin tunnelmaa, arvoja tai eettistä kannanottoa.

Lue Lisää »